Suksess for Alpha Factor Trophy

Årets konkurranse ble den turnfest vi håpet på. 26-27 september stilte over 100 turnere fra Norge, Sverige og Danmark til start i Fredrikstad og vår årlige konkurranse Alpha Factor Trophy. Konkurransen, som skulle gått av stabelen i Danmark i juni, fikk pga ulike omstendigheter flyttes men turnerne tok det med ett smil og stilte opp på reservedatoen i Fredrikstad i stedet. Stort takk til Nedre Glomma turn som tok på seg arrangemanget nok en gang! Det ble to spennende dager med mye godt humör og glade deltagere. Takk til alle som gjorde det mulig.

Resultat fra lagkonkurransen kan du laste ner her.   lag-resultater

Övrige resultater kommer snart.

Du kan også se bilder i Fredrikstad Blad fra konkurransen. Klikk her.

Alpha Factor Scandinavia og IDROTTstylisten ser fram mot en ny konkurranse til våren! Håper vi ses! Dato kommer snart.