Alpha Factor trophy 23-24 november 2019

Våren 2012 startet Alpha Factor Scandinavia i samarbete med IDROTTstylisten i Sverige en ny konkurranse – Alpha Factor Trophy. Vi håpet med dette å kunne fremme turnsporten i de skandinaviske land gjennom at flere turnere får konkurrere internasjonalt i hyggelige rammer. Konkurransen har nå blitt en populær tradisjon som mange turnere, trenere og dommere lengter etter. Nå gleder vi oss til årets konkurranse! Informasjon finner dere her!

23-24 november 2019 står Gefion Copenhagen for arrangemanget og vi ønsker å nok en gang kunne samle turnere fra Norge, Sverige og Danmark  under to spennende konkurransedager! Sett av datoene allerede nå!

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Louise Wernberg info@gymgefion.dk                                                                                  Marianne Aarum maarum@frisurf.no        0047-95143322

 

Här finner du invitasjonen!

Alpha Factor 2019 – Final

Varmt velkommen!

Skärmavbild 2014-05-19 kl. 21.25.48